Vânzare și Închiriere Palplanșe Metalice

 

Palplanșele metalice sunt profile laminate în forma de U sau Z, cu aplicabilități diferite pornind de la sprijinire de șanțuri, terasamente de căi ferate, până la sprijinirea și etanșarea excavațiilor adânci.

Forma specifică asigură o rezistentă deosebită, iar cheile de interblocare fac construcția foarte versatilă. Incintele obținute pot diferi ca formă și dimensiuni.

Palplanșele interblocate pot forma un zid de sprijin permanent sau temporar și reduc afluxul apelor subterane. Ancorele sau șpraițurile metalice pot fi incluse pentru a oferi suport lateral suplimentar, dacă este cazul.

Sprijinirile cu palplanșe metalice reprezintă o soluție  fiabilă din punct de vedere economic datorită posibilității refolosirii acestora. În practică, o palplanșă bătută corespunzator poate avea până la 10 refolosiri. În cazul în care palplanșele sunt utilizate la lucrări permanente, acestea se pot trata anticoroziv, iar durata de viață poate ajunge până la 100 de ani.

PRO DRILL vă oferă spre vânzare toate tipurile de palplanșe existente pe piață. Firma noastră având colaborări cu cei mai importanți producători din Europa.

În cazul în care sunteți interesați de închirierea  palplanșelor, vă putem oferi din stoc sau de la producător cea mai bună soluție de pe piața din România. 

Detalii despre palplanșele pe care le comercializăm găsiți în tabelul de mai jos. Pentru informații suplimentare nu ezitați să ne contactați folosind numerele de telefon sau formularul de contact de pe site.